Problemer Med Søkemotoroptimalisering? Dette Er Artikkelen For Deg!

Søkemotorer fungerer i en merkelig ny verden. Søkemotorer visualiseres som edderkopper som kryper gjennom cyberspace. De plukker opp «nøkkelord» og legger dem til deres identifikasjonsord. De bruker disse ordene for å lede søkere til nettsteder. Søkemotorer opererer med kunstig intelligens – forskjellig fra vår. Følgende tips er utformet for å hjelpe deg med å bygge bro over gapet og hjelpe virksomheten din med å få en verdifull venn i disse søkemotorens «edderkopper».

I stedet for å skrive AP-stiler for SEO, kan du prøve å skrive SEO. For å gjøre dette, bruk ganske enkelt søkeordene dine gjennom hele skrivingen, så mye du kan, og likevel få det til å flyte. Søkemotorer leter etter nøkkelord og vurderer nøkkelordstetthet.

Å vite verdien av forskjellige domeneslutter er en god måte å hjelpe til med søkemotoroptimalisering. For eksempel kan du fokusere på å prøve å få lenker fra .edu-nettsteder, ved å skrive innhold skreddersydd for dem eller gjøre dem oppmerksomme på nettstedet ditt, ettersom søkemotorer gir dem mer vekt enn andre slutter, som .com eller .org.

En av de enkleste måtene å optimalisere din tilstedeværelse i søkemotorresultatene er å registrere seg i The Open Directory Project, eller «DMOZ.» Når du registrerer deg, har du en sjanse til å vises høyere i brukerresultatene, siden nettsteder som Google og AOL bruker DMOZ for å styrke databasen.

Unngå å bruke Flash-innhold for å hjelpe med SEO, fordi det ikke vil. Selv om det ser bra ut og kan være imponerende, har du ikke lov til å lenke til enkeltsider på et Flash-nettsted. For å få de beste resultatene, stole ikke helt på Flash. Hvis du vil bruke den, må du gjøre det sparsomt.

Foruten å sørge for å oppdatere nettstedet ditt daglig, bør du gi nye lenker til forskjellige nettsteder. Hvis du oppdaterer lenkene dine daglig, vil folk komme til nettstedet ditt for å få de nyeste lenkene til alle de nye nettstedene, noe som vil øke søkemotoroptimaliseringen.

Se gjennom gamle e-postmeldinger og kommentartavler for å finne ideer til nye innlegg. Gjør hvert spørsmål du noen gang har svart på i e-post, til innhold på nettstedet. Husk at måten å øke rangering av søkemotorer er å stadig lage nye artikler. E-postene dine gir sannsynligvis mange emner som leserne vil vite om.

Skill ut innleggstitlene dine ved hjelp av H1-koder. For Google og andre søkemotorer er H1-koder signalet om at den merkede kopien er sidens tittel. Forsikre deg om at ordene i tittelen på H1-merket også vises i historien din, ettersom søkemotorer vil inspisere kroppskopien for å sikre at tittelen og innholdet på innlegget stemmer overens med hverandre.

Du bør innlemme posisjonen din i noen av tekstuttrykkene som er på nettstedet ditt. Nøkkelfraser som navnet på firmaet eller tjenestene du tilbyr, kan enkelt kombineres med din posisjon. Dette er en fin måte å hjelpe nettstedet ditt til å bli et resultat når noen søker etter det spesifikke området du befinner deg i.

Vi håper disse tipsene har gjort dette immaterielle landskapet der søkemotorens «edderkopper» fungerer tydeligere for deg. Å lede dem til nettstedet ditt vil gi virksomheten din et enormt løft. Søkemotorer forbinder virksomheten din med kundene. Studer disse tipsene – og mye mer informasjon online – og bunnlinjen din vil definitivt ha nytte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *