Optimalisering Av Søkemotorer: Hva Du Trenger For å Lykkes?

Et nettsted du bygger kan se veldig prangende ut og ha mange funksjoner, men still deg selv et ærlig spørsmål her: Hva hjelper alle bjeller og fløyter hvis ingen engang besøker nettstedet ditt? Dette er problemet du vil ha med mindre du tar opp spørsmålet om SEO, så vær så snill på ferdighetene dine.

Spor hvor godt nettstedet ditt gjør ved å analysere informasjon fra analyseverktøy. Finn ut hvilke sider som får mest trafikk og hvilke som ikke får trafikk i det hele tatt. Finn ut hva som bringer dem til nettstedet ditt. Ved å studere analytics kan du justere nettstedet ditt til et besøkende kommer til å se.

Lag et antall mini-nettsteder som fører tilbake til hovedsiden. På denne måten kan hvert nettsted fokusere på ett eller to nøkkelord og ha et fullt funksjonelt nettsted som du kan optimalisere og få trafikk til, men tjener et dobbelt formål, siden det vil lenke tilbake til ditt hovednettsted. Jo flere mini-nettsteder du har, desto mer peker du på det opprinnelige nettstedet, og det vil føre til at det øker i rangeringene for søkemotoren.

Selv om du vil søkemotoren optimalisere nettstedet ditt, skriv for leserne først og søkemotorbotene andre. Google, MSN, Yahoo osv. Har nå noen veldig intelligente roboter som søker gjennom internett, men roboter kjøper ikke varer i nettbutikker, registrerer seg for nyhetsbrev eller spørre om tjenestene dine. Mennesker har potensial til å gjøre alle disse tingene, så mens du trenger å inkludere nøkkelord i teksten din for SEO, hold siden lesbar.

Plasser søkeordsetninger i undertekster, sideskift og punktpunkter. Merkbare nøkkelord er en effektiv måte å bli gjenkjent av en søkemotor, for ikke å nevne, for å bryte opp større tekstblokker og forhindre utmattelse av leseren. Å bruke disse setningene som sideskift er også veldig tiltalende for øyet, og disse vil bidra til å minne leseren akkurat hva de så etter i utgangspunktet.

Send inn siden din! Mange eiere av nettsteder overser denne enkle metoden. Gå til søkeleverandørene du kjenner og stoler på, og send inn nettstedet ditt til dem. Å gjøre dette kan gi deg den start du trenger for å begynne å flytte til et høyere volum av lesere. Ikke glem å sende inn søkekataloger også.

Skriv for leserne dine, ikke for søkemotoren. Søkemotorer er mer intelligente i disse dager enn noen gang trodd var mulig. De kan faktisk bedømme innhold basert på reaksjonene fra en ekte menneskelig følelse. Hvis du gjentar nøkkelord for mange ganger, vil en søkemotor innse hva du gjør og rangere nettstedet ditt lavere.

Invester i annonsering på nettet ved hjelp av tjenester som Adbrite eller Adwords. Det vil hjelpe deg med trafikken din og også din SEO, og det er en stor velsignelse for de som går etter gjør-det-selv-SEO. Disse annonsene vil virkelig bidra til å øke trafikken din. Hvis dette produktet er tilknyttet Google, vil treffene dine øke med tonn.

Effektiv SEO-taktikk vil ikke kreve et høyt nivå av dyktighet eller til og med en hel del innsats. Det som er viktig er at du tar riktig tilnærming. Når du lærer om SEO, vil du oppdage at noen få mindre justeringer kan tilsvare store resultater. Kom i gang med optimaliseringen ved å bruke det du har lært her.

Rangering Av Søkemotoroptimalisering